Cura cu borş

    De ce să iei atâtea şi atâtea vitamine şi minerale sub formă de tablete, de ce să dai copiilor suplimente alimentare, când poţi îndemna toată familia să urmeze o cură revitalizantă cu borş? În plus, borşul este extrem de gustos!
    Toate ingredientele din care se prepară borşul Vin cu bogăţia lor de principii active: 
bors efecte benefice

  • Tărâţele de grâu conţin Vitamine din complexul B, betacaroten, minerale, aminoacizi esentiali si carbohidraţi
  • Drojdia de bere conţine vitaminele D şi H (biotina), enzime, minerale (calciu, magneziu, fosfor), plus oligoelemente vitale pentru sănătate: seleniu, dar mai ales crom. 
  • Frunzele de vişin conţin iod şi potasiu, două elemente importante în tratarea afecţiunilor cardiace.  ace. 
  • Leuşteanul e puternic detoxifiant. 
     Timp de 21 de zile e bine să-ţi îndemni familia să bea câte o cană cu borş: dimineaţa cu 20 de minute înainte de micul dejun  şi seara. Nu mai mult, deoarece produsul are un efect uşor laxativ. După două săptămâni, puteţi repeta cura cu toţii.  
    Pe lângă faptul că redă vitalitatea şi revigorează, borşul este un remediu uimitor împotriva hipertensiunii, varicelor, artritei, depresiei, tuberculozei, intoxicaţiei cu  alcool sau cu tutun, bolilor hepatice şi renale.
Citește și Grupele de alimente și prepararea meniurilor

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Procesul tehnologic pentru obținerea preparatelor culinare

Sfecla roşie

Ridichea neagra