Salată de ciuperci cu avocado
Ciuperci cu avocado ingrediente:
500 g ciuperci champignion, 2 linguri de ulei, 2-3 linguri sos de soia, 3 linguri oţet de mere, 1 căţel mare de usturoi, un vârf de linguriţă pastă de ardei iute (opţional), 1 avocado, 2 morcovi
Mod de preparare: Spălăm ciupercile. Facem o Vinegretă din sos de soia, oţet, usturoiul pisat şi pastă de ardei iute, omogenizăm bine şi punem deoparte. Călim ciupercile la foc iute într-o tigaie antiaderentă cu foarte puţin ulei, în 3-4 transe, să nu se suprapună, să fie într-un singur strat, pentru a ne asigura că nu se înăbușă ci se prăjesc uşor. Prăjim cam 5 minute fiecare tranșă, amestecând des. Amestecăm ciupercile cu morcovul ras pe răzătoarea mare, avocado tăiat bucăţi, sare şi piper şi servim cu mare poftă!
Citește și Salate
Citește și Salate
Comentarii
Trimiteți un comentariu