Salată de ciuperci cu avocado

Ciuperci cu avocado ingrediente: 

500 g ciuperci champignion, 2 linguri de ulei, 2-3 linguri sos de soia, 3 linguri oţet de mere, 1 căţel mare de usturoi, un vârf de linguriţă pastă de ardei iute (opţional), 1 avocado, 2 morcovi


Mod de preparare:  Spălăm ciupercile. Facem o Vinegretă din sos de soia, oţet, usturoiul pisat şi pastă de ardei iute, omogenizăm  bine şi punem deoparte. Călim ciupercile la foc iute într-o tigaie antiaderentă cu foarte puţin ulei, în 3-4 transe, să nu se suprapună, să fie într-un singur strat, pentru a ne asigura că nu se înăbușă ci se prăjesc uşor. Prăjim cam 5 minute fiecare tranșă, amestecând des. Amestecăm ciupercile cu morcovul ras pe răzătoarea mare, avocado tăiat bucăţi, sare şi piper şi servim cu mare poftă!
Citește și Salate

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Procesul tehnologic pentru obținerea preparatelor culinare

Sfecla roşie

Ridichea neagra