Tarta cu brânză de capră - slăbeşte uşor
Uşoară şi delicioasă! Iată o alegere câştigătoare pentru sănătatea ta. Iată cum prepari o tartă hrănitoare cu brânză de capră şi roşii cherry.
Tarta cu brânză de capră ingrediente
- Pentru aluat: 175 g făină, 1 vârf de cuţit cu sare, 100 g unt, 2 gălbenuşuri, 2-3 linguri apă rece
- Pentru umplutură: 500 g brânză de capră, 400 g roşii cherry, cimbru proaspăt, 1/2 linguriţă de chimen măcinat fin, frunze de rucola
Tarta cu brânză de capră mod de preparare
Amesteci făina. cu un praf de sare şi pui untul tăiat bucăţi. Adaugi gălbenuşurile, torni apa şi frămânţi un aluat omogen, pe care îl dai la rece 30 de minute. Speli roşiile cherry, le tai în două şi le pui pe un platou. Scoţi coca de 1a frigider, intinzi aluatul într-un vas termorezistent, imbraci şi pereţii, înţepi cu furculita şi îl cod în cuptorul preîncălzit 10 minute. Apoi îl scoţi şi-l laşi puţin la răcit. Pui într-un castron brânza de capră şi o pasezi. Adaugi chimenul măcinat şi amesteci. Pui peste aluatul din formă câteva roşii tăiate, presari cimbru, torni , compoziția de brânză de capră, aşezi restul de roşii şi mai presan frunzuliţe de cimbru. Introduci din nou vasul în cuptor 10 minute. Serveşti tarta rece, decorată cu rucola.
Citește și Salate
Citește și Salate
Comentarii
Trimiteți un comentariu