Sărmăluțe grecești

Sărmăluțe grecești în foi de vită
Sărmăluțe grecești în foi de viță


Ingrediente:


O ceapă
Patru roșii
400 g orez pentru sarmale
O legătură de pătrunjel
2-3 fire de mărar
2-3 frunze de mentă
Sare
Piper
O ceșcuța ulei de măsline
Două salate verzi
Frunze de viță de vie
Pentru fierbere - 2-3 cepe
O ceșcuță cu ulei de măsline

Mod de preparare:

Într-un bol mare pui pe rând următoarele ingrediente: ceapa tocată fin, roșiile decojite și date pe răzătoare, orezul spălat și scurs de apă, legătura de pătrunjel tocat mărunt, mărarul și frunzele de mentă, de asemenea tocate, sarea, piperul și uleiul de măsline. Omogenizezi bine compoziția, pentru a se întrepătrunde toate aromele. Pe fundul unei
cratițe pui cele 2-3 cepe tocate, apoi frunzele de salată. Umpli foile de viţă cu compoziţia bine omogenizată. Pui câte o lingură de compoziţie, aduci marginile frunzelor în interior și rulezi. Pui sarmalele formate peste foile de la fiert aproximativ 30 de minute.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Procesul tehnologic pentru obținerea preparatelor culinare

Sfecla roşie

Ridichea neagra