Schemă a unui regim dedetoxifiere cu hrană vie

Micul dejun. Preparați in fiecare dimineață sucuri energizante
și alcalinizante, presate la rece, din iarbă de grâu şi vlăstari. Sucul de
iarbă de grâu conține 70% clorofilă, nutrienți, vitamine și enzime.
Din banană și supraalimente: pudră de chlorella, pudră de spirulină,
semințe de in măcinate şi apå plată. Se amestecă până când devine o
båutură cremoasă. Mai puteți mânca, tot dimineața, un morcov mic
ras, o banană strivită, două linguri de ulei de măsline, o lingură de
drojdie. İntregul amestec se asezonează cu puțină sare de mare.
Gustarea de la ora 10.00. Fructe și semințe, dupå gust.
Prânz. Preparați in blender o supă crudă dintr-un avocado cu
mazăre, castraveți, spirulină și ierburi aromatice. O puteți servi cu
biscuiți din semințe. La felul doi, o bombă energetică: 1-3 linguri de
uruială de grâu, mei înmuiat cu puțină apă și amestecat cu hrean ras,
ceapă, drojdie, sare de mare, muştar şi ulei de in. Se poate garnisi cu
roşii sau ardei gras şi se serveşte drept garnitură la pește sau piept
de pui fiert.
Gustarea de după-amiază. Folosiți un storcător pentru a obține
un suc delicios din rådăcinoase, precum morcovi, felină, pstrårnac
și pătrunjel, la care adăugați pulbere de spirulină/chlorella, lämåie,
ghimbir, castraveți, telină Apio, mere.
Cina. Radeți un cartof crud, care se amestecă imediat cu o
banană strivită, apoi adăugați 1-2 mere rase, o lingură de ulei
de măsline, o lingură de pastă de susan, o lingură de nucă rasà, o
linguriță de zeamă de lămaie şi una de fulgi de ovaz.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Procesul tehnologic pentru obținerea preparatelor culinare

Sfecla roşie

Ridichea neagra