Tonifiera sânilor

Există numeroşi factori care influențează lăsarea sânilor, cum ar fi alăptarea, sarcina, menopauza, creșterea rapidă în greutate sau pierderea în greutate, nutriția proastă sau purtarea unui sutien
nepotrivit, cancerul de sân sau bolile respiratorii. Consumul excesiv
de alcool și băuturi carbogazoase sau fumatul pot fi alte cauze pentru care sânii se lasă. Pentru a menține fermitatea lor, se pot face anumite exerciții fizice, se pot combate cauzele de mai sus, dar puteți apela și la remedii naturiste, simplu de preparat, din ingrediente ieftine și la îndemână. lată o posibilă listă de formule naturale pentru menținerea fermității și tonicității sânilor:
Mască din castravete și gălbenuş de ou. Puneți în blender un castravete mic, adăugați un gålbenuş de ou şi o lingurită de unt sau de smântână. Amestecați totul bine, aplicați apoi pe sâni si lăsați să acționeze o jumătate de oră, dupa care spălați cu apă rece. Aplicați masca o dată pe săptămână. Proprietățile de tonifiere a pieli pe care le are castravetele, combinate cu proteinele şi vitaminele din gălbenuşul de ou sunt un tratament perfect pentru sânii lăsati.
Masaj cu ulel de măsline. Uleiul de măsline este bogat in antioxidanți şi acizi graşi care pot anula daunele radicalilor liberi și previn lăsarea sânilor. De asemenea, imbunătățește tonusul pielii. Masați sânii pentru aproximativ 15 minute cu câteva picături de ulei, pentru a stimula fluxul de sânge și regenerarea celulelor. Repetați procedura de cel puțin 4-5 ori pe săptămână. Puteți adăuga și alte uleiuri, cum ar fi ulei de jojoba, avocado, argan sau ulei de migdale.
• Ulei de rodie. Uleiul din semințe de rodie are un nivel ridicat de
fitonutrienți care fac sânii să arate fermi. Amestecați ulei din semințe de rodie cu ulei de muştar, în cantități egale, şi masați sânii, timp de 10-15 minute, folosind mişcări circulare, inainte de a merge la culcare. Lăsați să acționeze peste noapte. Masaj cu aloe vera. Masați sânii cu gel de aloe vera (un antioxidant puternic), folosind mişcări circulare, timp de zece minute, iar după alte zece minute spălați cu apă caldă. Repetați procedeul de 4-5 ori pe săptămână. Mai puteți adăuga și miere, în cantități egale. Mențineți masca timp de 15 minute, înainte de a spăla cu apă călduță. Această metodă ar trebui să fie practicată o dată pe săptămână. O Masaj cu unt de shea. Untul de shea conține cantități mari de vitamina E, care poate face sânii să arate mai fermi şi luptă împotriva radicalilor liberi, care deteriorează celulele. Masați sânii cu unt de shea, prin mişcări circulare, timp de 15 minute, apoi mai lăsați masca timp de 10 minute, înainte de a-i spăla.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Procesul tehnologic pentru obținerea preparatelor culinare

Orez cu legume dietetic

Cum să scapi de pistrui