Rețetă supă de roșii
Destinate în trecut persoanelor în convalescentă, supele au evoluat în sute de sortimente, care mai de care mai gustoase și mai fanteziste. Recomandarea noastră este supa de roșii pe care o puteți savura alături de cei dragi! Este un preparat cu dificultate mica, care se face într-o oră.
Supă de roșii ingrediente:
1 kg roșii, 2 cepe, 1cațel de usturoi, 1/2 linguriță busuioc, 1/2 linguriță oregano, 3 linguri de ulei, 500 ml supă de legume, sare, piper.
Pentru crema de semințe: 200 g semințe dovleac prăjite, 100 g unt, sare.
Supa de roșii mod de preparare:
Pentru supă, speli roșiile, le opărești pentru a le curăța de coajă. Le tai cubulețe și le dai la blender. Cureți ceapa și o călești în prealabil. Adaugi sucul de roșii și lași să fiarbă 20 de minute. Presari oregano și busuiocul, condimentează cu sare și piper după gust și lași să dea în clocot, la foc mic, încă 10 minute.
Pentru cremă, pisezi semințele de dovleac prăjite cu sucitorul și le pui într-un vas. Le amesteci cu untul și cu sare, după gust. Servești supa caldă sau rece, cu pâine unsă cu cremă de semințe de dovleac!
Citește și Supe creme
Comentarii
Trimiteți un comentariu