Supă cremă de roșii
Mod de preparare:
Călim ceapa tocată în 2-3 linguri de ulei. Punem apoi ardeiul și morcovul tocate potrivit, să se călească puțin. Punem sare. Punem cam 300 ml apă fierbinte și lăsăm zarzavatul să fiarbă acoperit circa 10-15 minute. Între ceapa timp ne ocupăm de roșii. Varianta cea mai rapidă este să le tăiați pe jumătate și să le dați pe răzătoarea mare,
până ajungeți la coajă. După cele 15 minute răsturnăm roșiile peste zarzavatul care a fiert între timp și lăsăm să fiarbă la foc mic timp de 20-25 de minute. Stingem focul și, după ce se mai răcește puțin, pasăm totul cu blenderul până obținem o consistență omogenă. Punem pătrunjelul tocat. Servim cu crutoane. Este foarte bună rece.
Ai preparat acesta rețeta? Descrie experiența avuta în secțiunea de comentarii! Multumim!
Ai preparat acesta rețeta? Descrie experiența avuta în secțiunea de comentarii! Multumim!
Comentarii
Trimiteți un comentariu